Εκλογικό Κέντρο: Αγίου Αλεξάνδρου 13

210 98 48 335

Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο
Ανδρέας Δούμας

Ανδρέας
Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Εκλογές - Δελτία τύπου
Read

Ο υποψήφιος δήμαρχος κι οι συνεργάτες του συνομίλησαν με επαγγελματίες και πολίτες σχετικά με τα προβλήματα της πόλης.

Στη Λεωφόρο Αμφιθέας ο Ανδρέας Δούμας και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της Παράταξής του
  • 04 Απρ 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Όλοι μαζί για το Π.Φάληρο
  • Εκλογές - Δελτία τύπου
  • Παράταξη
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Ο Ανδρέας Δούμας μαζί με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της Παράταξης «Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο», Νίκο Λαζαρόπουλο, Λίλη Χαραλάμπους, Φανή Χατζηγιάννη, Γιώργο Χατζηγεωργίου, Μαρία Αργυροπούλου, Μαρία Ψωμιάδου, την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019 έκαναν εντυποδιανομή στη Λεωφόρο Αμφιθέας.

Ο υποψήφιος δήμαρχος κι οι συνεργάτες του συνομίλησαν με επαγγελματίες και πολίτες σχετικά με τα προβλήματα της πόλης τα οποία άπαντες συμφώνησαν πως μπορούν να λυθούν αρκεί να τεθούν υπόψη ανθρώπων που θέλουν και μπορούν να φέρουν στο τραπέζι προτάσεις αντιμετώπισής τους.      

Ο Ανδρέας Δούμας ξέρει την πόλη απέξω κι ανακατωτά και το κυριότερο είναι πως έπειτα από 35 χρόνια εμπλοκής του στα κοινά  δεν έχει κουραστεί αντικρύζοντας το Παλαιό Φάληρο. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στο πώς λειτουργούν διοικητικοί και θεσμικοί μηχανισμοί, γνωρίζοντας από σύγχρονες τακτικές επιθυμεί ο Δήμος ν’ αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο και να ενισχύσει την αίσθηση απόλυτης εξωστρέφειας που αποπνέει μια πόλη που λούζεται από ήλιο και θάλασσα, στοιχείο αρκετό για να αναδείξει όλα τα ιδιαίτερα στοιχεία της.