Εκλογικό Κέντρο: Αγίου Αλεξάνδρου 13

210 98 48 335

Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο
Ανδρέας Δούμας

Ανδρέας
Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Εκδηλώσεις - Ομιλίες
Read

Αποφασιστικός, εύγλωττος, ετοιμόλογος και κυρίως ΕΝΩΤΙΚΟΣ ο Ανδρέας Δούμας έκλεψε τις εντυπώσεις καταχειροκροτούμενος από εκατοντάδες Παλαιοφαληριώτες...

Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Παράταξης "Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο" με ομιλία-σταθμό!
  • 16 Μάι 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Όλοι μαζί για το Π.Φάληρο
  • Εκδηλώσεις - Ομιλίες
  • Παράταξη
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Ο Ανδρέας Δούμας συγκέντρωσε το θερμό χειροκρότημα εκατοντάδων συμπολιτών του που έσπευσαν να ακούσουν τις προγραμματικές του δηλώσεις -ενόψει αυτοδιοικητικών εκλογών- στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Παράταξης "Όλοι Μαζί για το Παλαιό Φάληρο", το απόγευμα της Τετάρτης 17 Απριλίου 2019.

Ο διεκδικητής της δημαρχίας κι οι υποψήφιοι δημοτικοί του σύμβουλοι παρουσίασαν τις προτάσεις τους για μια πόλη που επιβάλλεται να μείνει ενωμένη -χωρίς αγκυλώσεις εσωστρέφειας- μετά το πέρας των εκλογών, ενότητα την οποία εγγυάται η παρουσία του Ανδρέα Δούμα.

Η επιδίωξη της Παράταξης είναι η ενότητα κι η συνεργασία των Παρατάξεων, προγραμματικός της στόχος η ενοποίηση κι η ισότιμη ανάπτυξη όλων των συνοικιών του Δήμου.

Γι αυτό ο επικεφαλής της πήρε την πρωτοβουλία να στείλει σε όλους τους συνυποψηφίους δημάρχους Παλαιού Φαλήρου,ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ στους κρίσιμους τομείς της Παιδείας, της Υγείας, του Αθλητισμού και της Ασφάλειας, που αφορούν στην καθημερινότητα των οικογενειών, με διαδικασίες που θα οριστούν από κοινού, με στόχο να παρουσιαστεί στους δημότες ένα μίνιμουμ κοινό πρόγραμμα.

Ο Ανδρέας Δούμας με αυτή του την κίνηση φιλοδοξεί από την πόλη του να προκύψει η ενέργεια που θα στείλει σε όλη την Ελλάδα το μήνυμα της ενότητας, της δημιουργίας, της αποτελεσματικής φροντίδας για την κοινωνία και την οικογένεια.

«Ο καθένας πρέπει να βάλει σε δημόσια διαβούλευση, όχι την κοινωνική ψηφοθηρία, αλλά το Όραμα , τις επεξεργασμένες προτάσεις του, την στρατηγική, τον τεχνοκρατικό ρεαλισμό, την κοστολόγηση των έργων και την διασφάλιση του κοινωνικό κεφαλαίου της Πόλης, δηλαδή την συμμετοχή των ανθρώπων στην υλοποίηση του Προγράμματός του» υπογράμμισε ο υποψήφιος δήμαρχος τονίζοντας ότι σύντομα οι δημότες θα λάβουν το πρόγραμμα της Παράταξης που θα περιέχει 16 μεγάλες παρεμβάσεις και θα στρέφεται γύρω από 5 άξονες:

1ος άξονας

Έργα υποδομών που θα ενοποιούν το Παλαιό Φάληρο

2ος άξονας

Καθιέρωση ενός ετήσιου Αθλητικού και Πολιτιστικού Φεστιβάλ.

3ος άξονας

Δημιουργία ενός πρωτοποριακού Ανοιχτού, Δημοτικού, Λαικού Πανεπιστημίου.

4ος άξονας

Οικονομική και επιχειρηματική ανάπτυξη, με βάρος στη Νέα Οικονομία.

5ος άξονας

Σταδιακή υλοποίηση συνδεδεμένων ψηφιακών έργων, ώστε το Παλαιό Φάληρο να γίνει πόλη-παράδειγμα της Καινοτομίας.