Εκλογικό Κέντρο: Αγίου Αλεξάνδρου 13

210 98 48 335

Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο
Ανδρέας Δούμας

Ανδρέας
Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Εκδηλώσεις - Ομιλίες
Read

Ο εμβληματικός δήμαρχος της πόλης και ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον Ανδρέα Δούμα...

Στήριξη από Διονύση Χατζηδάκη και Πάνο Παναγιωτόπουλο στον Ανδρέα Δούμα
  • 24 Απρ 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Όλοι μαζί για το Π.Φάληρο
  • Εκδηλώσεις - Ομιλίες
  • Παράταξη
Μέγεθος Γραμματοσειράς

O δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης, χαιρέτησε με μεγάλη ικανοποίηση την υποψηφιότητα του Ανδρέα Δούμα για το δήμο, με τον υποψήφιο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας (και πρώην υπουργό), Πάνο Παναγιωτόπουλο να προεξοφλεί πως ο ηγέτης της Παράταξης, «Όλοι Μαζί για το Παλαιό Φάληρο» θα διαδεχθεί τον κ.Χατζηδάκη ο οποίος μετά από χρόνια απόλυτα επιτυχημένης ενασχόλησής του με τα κοινά «βλέπει» προς τα έδρανα του κοινοβουλίου.

Ο δήμαρχος πήρε τον λόγο, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για την αλλαγή του εκλογικού νόμου που έφερε η κυβέρνηση με την απλή αναλογική κάνοντας κι ένα μίνι απολογισμό του έργου του:

«Τη στιγμή που η Ελλάδα βυθίζονταν στα οργανικά σκουπίδια, το Φάληρο δεν είχε σκουπίδια. Είχε ανθρώπινα σκουπίδια αλλά σιγά σιγά κι αυτά καθαρίζονται. Την ώρα που όλη η Ελλάδα δανειζόταν για να μπορεί να λειτουργήσει εμείς μετά την πρώτη τετραετία αρχίσαμε να βγάζουμε πλεόνασμα.

Πλεόνασμα

Ξεκινήσαμε την προσπάθειά μας με μείον 3.2000.000 ευρώ, όχι ότι οι άνθρωποι «έφαγαν» τα λεφτά, αλλά όταν αυτά δεν τα διαθέτεις, δεν αγοράζεις πράγματα που καλείσαι κάποια στιγμή να τα πληρώσεις" υπογράμμισε ο Διονύσης Χατζηδάκης που απευθυνόμενος στον επί χρόνια συνεργάτη του τον ρώτησε αν στις 12.000 μέρες ασχολίας του με τα κοινά συμπεριέλαβε και τις αργίες.

Υγεία

Ο Ανδρέας Δούμας αποκρίθηκε πως μπροστά στο καθήκον δεν υπάρχουν μέρες ξεκούρασης. Ο Διονύσης Χατζηδάκης υποστήριξε πως είναι πρέπον να προσέχεις τους συμπολίτες σου, αρκεί να μην αμελείς την υγεία σου, φέρνοντας τον ίδιο ως παράδειγμα λόγω κάποιων παρελθοντικών του περιπετειών.

Υποψηφιότητες

Ο δήμαρχος τόνισε πως από τους τέσσερις συνεργάτες του που θέτουν υποψηφιότητα να τον διαδεχθούν στο ανώτατο αξίωμα της πόλης εκείνος θα προτιμούσε να υπάρχει μία υποψηφιότητα, παρόλα αυτά ευχήθηκε επιτυχία στον Ανδρέα Δούμα ζητώντας από το κοινό να ψηφίσει όποιον πιστεύει πως είναι ο καλύτερος.

Σιγουριά Παναγιωτόπουλου για Ανδρέα Δούμα

Ο λόγος κατόπιν πήγε στον υποψήφιο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Πάνο Παναγιωτόπουλο που εξέφρασε την σιγουριά του πως ο Ανδρέας Δούμας θα πάρει τη σκυτάλη από τον απερχόμενο δήμαρχο. «Στο χέρι σας είναι (απευθυνόμενος στο κοινό) να στείλετε τον Ανδρέα στη θέση του δημάρχου και τον Διονύση Χατζηδάκη στη Βουλή, υπουργό του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αυτό μπορείτε να το πετύχετε εσείς οι αστοί, ο καλός κόσμος του Παλαιού Φαλήρου που γνώρισε την εκτόξευση και την αναβάθμιση επί των ημερών Χατζηδάκη τον οποίο θυμάμαι υπασπιστή με τη στολή του Πολεμικού Ναυτικού του τότε υπουργού Αμύνης, Γιάννη Βαρβιτσιώτη» τόνισε ο κ. Παναγιωτόπουλος.