Εκλογικό Κέντρο: Αγίου Αλεξάνδρου 13

210 98 48 335

Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο
Ανδρέας Δούμας

Ανδρέας
Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
Read

Στόχος όλων μας είναι να συνομιλούμε καθημερινά με τους κατοίκους και τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας...

Στην Αγία Βαρβάρα ο Ανδρέας Δούμας και τα στελέχη του την Δευτέρα 20.5.2019
  • 20 Μάι 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Όλοι μαζί για το Π.Φάληρο
  • ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
  • Παράταξη
Μέγεθος Γραμματοσειράς

O Aνδρέας Δούμας κι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της Παράταξής μας, Νίκος Λαζαρόπουλος, Ιωάννα-Αφροδίτη Θεοδωρακάκη, Θανάσης Χριστοδουλόπουλος, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, Κώστας Τεντόμας βρέθηκαν σήμερα στην Αγία Βαρβάρα. 

Ο επικεφαλής του "Ολοι Μαζί για το Παλαιό Φάληρο" βρέθηκε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα στην περιοχή μιας και προηγήθηκε η επίσκεψή του στο event που διοργάνωσε την Κυριακή 19.5, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξής του, Γιώργος Χατζηγεωργίου.   

Στόχος όλων μας είναι να συνομιλούμε καθημερινά με τους κατοίκους και τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας, αφού επιθυμία μας είναι η σταθερή και συνεχής αναβάθμιση της ζωής στο Δήμο, με τους συμπολίτες μας να συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια, αναφέροντάς μας τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Τα καταγράφουμε, κατόπιν σκεφτόμαστε και συζητάμε πώς θα αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες που μας παρουσιάζονται, ώστε να βρούμε τρόπο να λύσουμε θέματα ή να διεκδικήσουμε καλύτερες και πιο καινοτόμες λύσεις.