Εκλογικό Κέντρο: Αγίου Αλεξάνδρου 13

210 98 48 335

Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο
Ανδρέας Δούμας

Ανδρέας
Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
Read

Οι ψηφοφόροι περιεργάστηκαν εντυπωσιασμένοι το ένθετο όπου φιλοξενούνται οι θέσεις, οι προτάσεις και το όραμα των υποψηφίων για το Παλαιό Φάληρο του αύριο, δίνοντας συγχαρητήρια στον Ανδρέα Δούμα και τους συνεργάτες του...

Ο Ανδρέας Δούμας και τα στελέχη του μοίρασαν το πρόγραμμά τους σε τρεις λαϊκές αγορές
  • 17 Μάι 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Όλοι μαζί για το Π.Φάληρο
  • ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
  • Παράταξη
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Ο υποψήφιος δήμαρχος, Ανδρέας Δούμας, μαζί με τα στελέχη της Παράταξης "Όλοι Μαζί για το Παλαιό Φάληρο" ,σήμερα Παρασκευή 17.5.2019, έκαναν εντυποδιανομή και μοίρασμα του εντυπωσιακού 32σελιδου προγράμματός τους στους πολίτες της πόλης σε τρεις λαϊκές αγορές (Αμφιθέας, Αγία Βαρβάρα, Ήβης).

Οι ψηφοφόροι περιεργάστηκαν εντυπωσιασμένοι το ένθετο όπου φιλοξενούνται οι θέσεις, οι προτάσεις και το όραμα των υποψηφίων για το Παλαιό Φάληρο του αύριο, δίνοντας συγχαρητήρια στον Ανδρέα Δούμα και τους συνεργάτες του.

Kατά τ΄ άλλα, περαστικοί, φίλοι, γνωστοί είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με τα στελέχη της Παράταξης για την καθαριότητα, την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους, την προστασία του περιβάλλοντος, το παραλιακό μέτωπο, τις υποδομές, τις κοινωνικές δομές, τις υπηρεσίες προς τους δημότες, καθοριστικά ζητήματα , δηλαδή, ώστε το Φάληρο να καταστεί μια ακόμα περισσότερο ανθρώπινη πόλη.