Εκλογικό Κέντρο: Αγίου Αλεξάνδρου 13

210 98 48 335

Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο
Ανδρέας Δούμας

Ανδρέας
Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Θέσεις - Προτάσεις
Read

Στο παρελθόν έχουν γίνει προσπάθειες για να καλυτερεύσουν οι συνθήκες όπου περνάνε τον περισσότερο χρόνο τα παιδιά μας … Προσπάθειες οι οποίες άλλες ήταν αποτελεσματικές άλλες σημείωσαν αποτυχία… και η αποτυχία στο δικό μας λεξιλόγιο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...

"Το όραμά μας για ένα καλύτερο αύριο των παιδιών μας, ενταγμένο στο πνεύμα της σύγχρονης εποχής"
  • 06 Μάι 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Νίκος Αξίσας
  • Θέσεις - Προτάσεις
  • Παιδεία
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, Νίκος Αξίσας, γράφει για τα σχέδια που υπάρχουν για την καλύτερη εκπαίδευση και διαβίωση των μαθητών του Παλαιού Φαλήρου. Ακολουθεί το κείμενό του:

Από τη θέση κυρίως του γονιού, αλλά και ως μέλος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, βιώνω καθημερινά ποικίλλα προβλήματα που υπάρχουν στα σχολεία της πόλης μας. Προβλήματα τα οποία περιμένουν μία άμεση λύση.

Στο παρελθόν έχουν γίνει προσπάθειες για να καλυτερεύσουν οι συνθήκες όπου περνάνε τον περισσότερο χρόνο τα παιδιά μας … Προσπάθειες οι οποίες άλλες ήταν αποτελεσματικές άλλες σημείωσαν αποτυχία… και η αποτυχία στο δικό μας λεξιλόγιο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Η εκπαίδευση όσο περνάει ο χρόνος γίνεται πιο… απαιτητική. Παλιά αρκούσε ένα καλογραμμένο & κατανοητό βιβλίο και ένας δάσκαλος / καθηγητής ο οποίος είχε την λεγόμενη ‘’μεταδοτικότητα’’ και αγάπη προς τα παιδιά. ΣΗΜΕΡΑ χρειαζόμαστε κι άλλα: πλέον, η ύπαρξη οπτικοακουστικού υλικού θεωρείται ανάγκη, η οποία πρέπει να γίνει απαιτητή από όλους μας.

Δεσμεύσεις

Εμείς στην παράταξη του Υποψήφιου Δημάρχου Ανδρέα Δούμα ‘’Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο’’ , ευελπιστούμε ότι με το πάθος μας, τις γνώσεις μας αλλά κυρίως με την αγάπη μας προς το μέλλον αυτής της πόλης - που είναι τα δικά μας παιδιά, δεσμευόμαστε:

Να εργαστούμε σκληρά για να αναβαθμίσουμε τα σχολεία μας σε όλα τα επίπεδα

Να βελτιώσουμε το κομμάτι της καθαριότητας κατά την διάρκεια των διδακτικών ωρών.

Να στηρίξουμε το έργο των δασκάλων / καθηγητών ώστε το αποτέλεσμα να είναι πιο εύκολο και πιο ποιοτικό.

Να δημιουργήσουμε ένα ηλεκτρονικό σύστημα ανταλλαγής γνώσεων, χρησιμοποιώντας τα εργαλεία που μας δίνει η Ηλεκτρονική Εποχή την οποία και διανύουμε.

Να δημιουργήσουμε το αίσθημα ‘’ασφάλειας’’ στους γονείς ότι τα παιδιά μας είναι ασφαλή, όχι μόνο μέσα στον χώρο του σχολείου (μέσω σχολικών φυλάκων) αλλά σε όλους τους χώρους συγκέντρωσης (χώρος αθλοπαιδειών κλπ)

Εμπιστοσύνη

Από την θέση του Υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου σας καλώ όλους να εμπιστευτείτε την παράταξη του Ανδρέα Δούμα ‘’ Όλοι Μαζί για το Παλαιό Φάληρο’’ και εμένα προσωπικά!

  • Να εμπιστευτείτε την αγάπη μου για τα παιδιά μας

  • Να εμπιστευτείτε ένα νέο και αυτοδημιούργητο άνθρωπο που εργάζεται σκληρά αλλά ΘΕΛΕΙ και ΑΦΙΕΡΩΝΕΙ ένα μεγάλο μέρος του χρόνου του καθημερινά για την ΠΟΙΟΤΗΤΑ της ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΖΩΗΣ των παιδιών μας.

Το ΑΥΡΙΟ ανήκει στα παιδιά μας!
Το
ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ όμως, θα το δημιουργήσουμε εμείς για αυτά τα παιδιά!