Εκλογικό Κέντρο: Αγίου Αλεξάνδρου 13

210 98 48 335

Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο
Ανδρέας Δούμας

Ανδρέας
Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Υποψήφιοι
Read

«Είμαστε στο πλευρό του Ανδρέα Δούμα για να τον στηρίξουμε να διαδεχθεί τον πιο πετυχημένο δήμαρχο στην ιστορία της πόλης μας"...

«Δύσκολο να συνεχίζεις μετά τον κ.Χατζηδάκη, κατάλληλος να τον διαδεχθεί»
  • 20 Απρ 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Όλοι μαζί για το Π.Φάληρο
  • Υποψήφιοι
  • Παράταξη
  • Ακης Μαρούτας
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Παράταξη «Όλοι Μαζί για το Παλαιό Φάληρο», Ακης Μαρούτας, παρουσιάστηκε από τον Ανδρέα Δούμα ενώπιον 700 πολιτών στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, το βράδυ της 17ης Απριλίου 2019.

Η τοποθέτησή του: «Θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο να συνεχίζει κάποιος στη δημαρχία μετά τον κ.Χατζηδάκη, όμως εμείς είμαστε εδώ επειδή πιστεύουμε ότι ο κ.Δούμας είναι κατάλληλος να τον διαδεχθεί. Θα τον στηρίξουμε σε όλη του την προσπάθεια».

Το βιογραφικό του

Γεννήθηκα το 1983 στο Παλαιό Φάληρο όπου συνεχίζω να μένω μέχρι και σήμερα. Προέρχομαι από οικογένεια Κωνσταντινουπολιτών, εμπνευσμένος από το έργο του παππού μου, Νικόλαου Παπαδόπουλου, εξακολουθώ να προσφέρω έμπρακτα στους κόλπους της εκκλησίας.

Σπούδασα στο Μετσόβειο Πολυτεχνείο και σε αυτό του Aachen, έχω αποκτήσει εξειδικευμένες γνώσεις στη διαχείριση των απορριμάτων τις οποίες θα ήθελα να εφαρμόσω και στο Δήμο μας. Η αγάπη μου για τα ταξίδια με έχει φέρει σε πολλά μέρη κι έχει εμπλουτίσει τις εμπειρίες μου με πρακτικές που στόχο έχουν την διευκόλυνση της καθημερινότητας των πολιτών.

Όνειρό μου είναι το Παλαιό Φάληρο να γίνει πόλη-πρότυπο που θα σέβεται τους κατοίκους του και θα προστατεύει τις αξίες μιας καλής γειτονιάς.