
Ο τοπικός "πατριάρχης" προσέγγισε προεκλογικά τον υποψήφιο δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μερκουράκη, διαβεβαιώνοντάς τον, ότι "λόγω προσωπικής συμπάθειας και κοινής καταγωγής" θα χρησιμοποιήσει την ισχύ και τις επιρροές του, προκειμένου να βγει δεύτερος στον πρώτο γύρο των εκλογών στο Παλαιό Φάληρο.
- 31 Μάι 2019
- Όλοι μαζί για το Π.Φάληρο
- Άρθρα
- Παράταξη
Mετά τις αποκαλύψεις του Ανδρέα Δούμα στον τηλεοπτικό σταθμό ART, για τα Μακιαβελικά σχέδια του Διονύση Χατζηδάκη και τα "υπόγεια" πολιτικά παιχνίδια του στις δημοτικές εκλογές του Παλαιού Φαλήρου, φαίνεται πως άνοιξε ο "Ασκός του Αιόλου".καθώς έρχονται στο φως νέα στοιχεία που εντείνουν τη "μεγάλη πολιτική ανατριχίλα"...
1. Αποδεικνύει στον μέγιστο βαθμό, την εμπαικτική, αμοραλιστική συμπεριφορά του Διονύση Χατζηδάκη απέναντι στους, επί 17 χρόνια συνεργάτες του, υποψήφιους δημάρχους Βίκυ Ανδρικοπούλου, Στέλιο Κατσέλη και Ανδρέα Δούμα,
Εκ των υστέρων μάλιστα, για να καλύψει τα ίχνη αυτής της πολιτικά ανήθικης παρέμβασης για στέλεχος πρώτης γραμμής της ΝΔ, επαίρετο στον στενό -πλην όμως "ομιλητικό"- πολιτικό κύκλο του, ότι δήθεν με την τακτική του μπέρδεψε τον "μικρό" (δηλαδή τoν κ.Μερκουράκη), με αποτέλεσμα ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στις Ευρωεκλογές άγγιξε το 20% στο Παλαιό Φάληρο, στις δημοτικές εκλογές έλαβε μόλις 9,95%.
Διατείνεται δηλαδή εκ των υστέρων, ότι δεν προώθησε επί της ουσίας τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τον αποκοίμησε στο Παλαιό Φάληρο, πουλώντας "συμπάθεια, εντοπιότητα και στήριξη", στον υποψήφιο του κυβερνητικού κόμματος.
Υπενθυμίζουμε ωστόσο ότι στην δημοσκόπηση που παρήγγειλε και δημοσιοποίησε ο κ. Φωστηρόπουλος, ο κ. Μερκουράκης εμφανίζεται στη δεύτερη θέση και ακριβώς σε αυτή τη στροφή του προεκλογικού αγώνα, ο κ.Κατσέλης, καταλαβαίνοντας τον εμπαιγμό του Δ. Χατζηδάκη, αντέδρασε οργισμένα, καταγγελτικά και απειλητικά με πύρινες αναρτήσεις στο Facebook.
3. Ο αντιδημοκρατικός πολιτικός συμπεριφορισμός του Διονύση Χατζηδάκη, που τον οδηγεί στην εξωφρενική πεποίθηση ότι " το Παλαιό Φάληρο είναι μαγαζάκι του, ιδιοκτησία του" και ότι μπορεί να καθορίζει τα εκλογικά αποτελέσματα, αποτελούν βαθιά περιφρόνηση των πολιτών και των δημοκρατικών διαδικασιών και υποβιβάζουν τον πολιτικό πολιτισμό του Παλαιού Φαλήρου σε επίπεδο "μπανανίας".
4. Υπενθυμίζουμε ότι ο Ανδρέας Δούμας είχε αποκαλύψει την Τετάρτη στον τηλεοπτικό σταθμό ART, το Μακιαβελικό σχέδιο του Διονύση Χατζηδάκη,στο πλαίσιο του οποίου υπέδειξε τις υποψηφιότητες του κ. Φωστηρόπουλου και του νομικού του συμβούλου κ. Κατσέλη, τους ...κατέταξε στην πρώτη και την δεύτερη θέση, ερήμην του εκλογικού σώματος και της δημοκρατικής λειτουργίας, με σκοπό να ελέγχει ο ένας τον άλλο, και τους δύο μαζί ο κ.Χατζηδάκης.