Εκλογικό Κέντρο: Αγίου Αλεξάνδρου 13

210 98 48 335

Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο
Ανδρέας Δούμας

Ανδρέας
Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Εκδηλώσεις - Ομιλίες
Read

Ο Ανδρέας Δούμας αποκάλυψε τον κρυφό και υπόγειο ρόλο του Δ.Χατζαηδάκη στις εκλογές δίνοντας και το στίγμα του για την επόμενη μέρα μετά την β΄ Κυριακή.

Ανδρέας Δούμας: Ιδού ο..."υπόγειος" Διονύσης Χατζηδάκης
  • 30 Μάι 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Όλοι μαζί για το Π.Φάληρο
  • Εκδηλώσεις - Ομιλίες
  • Παράταξη
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Aνδρέας Δούμας, εμφανίστηκε το βράδυ της Τετάρτης (29.5.2019) στην εκπομπή της Φραντζέσκας Σαβοργινάκη, στη συχνότητα του AΡT, αποδίδοντας στο νυν δήμαρχο, Διονύση Χατζηδάκη «μακιαβελικές μεθόδους» που οδήγησαν στην κατακόρυφη άνοδο του εκλογικού ποσοστού του Γιάννη Φωστηρόπουλου, την πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών.

«Υπήρξε ένα μακιαβελικό σχέδιο από την πλευρά του κ.Χατζηδάκη που αφορούσε τους συνδιεκδικητές της δημαρχίας, κ.κ Φωστηρόπουλο-Κατσέλη. Ο πρώτος ήθελε να εγκαταστήσει στο Δήμο δύο ομάδες δικών του ανθρώπων, μία πλειοψηφική και μία μειοψηφική , ώστε η μία να ελέγχει την άλλη κι ο κ. Χατζηδάκης όλους τους.

Παρότι ο κ.Χατζηδάκης φαινομενικά τηρούσε ίσες αποστάσεις ανάμεσα στους τέως συνεργάτες του, εμένα, τους κυρίους Φωστηρόπουλο, Κατσέλη και την κυρία Ανδρικοπούλου, λίγο πριν το άνοιγμα της κάλπης υπογείως δρούσε υπέρ του κ.Φωστηρόπουλου.

Ότι κι αν γίνει τη β΄ Κυριακή, το ποσοστό μας θα μας επιτρέψει να βάλουμε μπρος το πρόγραμμά μας για να πάρει το Παλαιό Φάληρο μπροστά».