Εκλογικό Κέντρο: Αγίου Αλεξάνδρου 13

210 98 48 335

Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο
Ανδρέας Δούμας

Ανδρέας
Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Εκδηλώσεις - Ομιλίες
Read

Ο Ανδρέας Δούμας έκανε ένα απολογισμό της θητείας του τα προηγούμενα χρόνια, υπογραμμίζοντας πως μαζί με τον Διονύση Χατζηδάκη προσπάθησαν πολύ να αλλάξουν την πόλη προς το καλύτερο...

Ο Ανδρέας Δούμας μίλησε στο κανάλι ART για το όραμα που έχει για το Παλαιό Φάληρο
  • 20 Μάι 2019
  • Γραφείο Τύπου
  • Ανδρέας Δούμας
  • Εκδηλώσεις - Ομιλίες
  • Παράταξη
Μέγεθος Γραμματοσειράς

Ο Ανδρέας Δούμας το βράδυ της Πέμπτης 16 Μαϊου 2019 βρέθηκε καλεσμένος της Φραντζέσκας Σαβοργινάκη στη συχνότητα του ART, στην εκπομπή Πολιτική Αρτηρία. Ο υποψήφιος δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του και για μια ακόμα φορά μίλησε για την παρουσία του που εγγυάται την ενότητα της πόλης την επόμενη μέρα των δημοτικών εκλογών.

Ο επικεφαλής της Παράταξης "Ολοι Μαζί για το Παλαιό Φάληρο" στάθηκε στα 35 χρόνια προϋπηρεσίας του στα κοινά, στις 12.000 μέρες εμπειρίας του στην τοπική αυτοδιοίκηση, ενώ δέχθηκε τα εγκώμια της παρουσιάστριας της εκπομπής για το πλούσιο 32σελιδο που φιλοξενεί τις θέσεις εκείνου και των στελεχών του για την πόλη.

Ο Ανδρέας Δούμας έκανε ένα απολογισμό της θητείας του τα προηγούμενα χρόνια, υπογραμμίζοντας πως μαζί με τον Διονύση Χατζηδάκη προσπάθησαν πολύ να αλλάξουν την πόλη προς το καλύτερο, τόνισε πως πλέον προτεραιότητα για τον ίδιο έχει η καθημερινότητα του πολίτη, ενώ αναφέρθηκε στην ενωτική του πρωτοβουλία να καλέσει σε κοινό διάλογο τους συνυποψηφίους του για την δημαρχία, κίνηση που είχε αντίκρυσμα σε μόνο τέσσερις από τους εννιά.

Ο υποψήφιος δήμαρχος είπε πως το πρόγραμμά του περιστρέφεται γύρω από πέντε άξονες και πως γι αυτόν η καθαριότητα, η ανακύκλωση, η νέα οικονομία, η κοινωνική πολιτική, η ασφάλεια σε δρόμους και σχολεία, η διευκόλυνση της καθημερινότητας των ΑμεΑ αποτελούν προτεραιότητες...