Ανδρέας Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

Κάθε σταγόνα βροχής θα γίνει ψήφος υπέρ της παράταξής μας

Παρά την έντονη βροχόπτωση ο υποψήφιος δήμαρχος, Παλαιού Φαλήρου, Ανδρέας Δούμας υποδέχθηκε τους υποστηρικτές του στα εγκαίνια (6.9) του εκλογικού του κέντρου (Αλκυόνης 27) στους οποίους παρουσίασε τα στελέχη της παράταξης "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ".

Το γεγονός ότι την ώρα της εκδήλωσης "άνοιξαν" οι ουρανοί, δεν πτόησε τους παρευρισκόμενους, με τον κ.Δούμα να καλωσορίζει τον κόσμο, να αναφέρει λακωνικά ότι λίαν συντόμως θα ειπωθούν πολλά αναφορικά με το πρόγραμμα της παράταξης, κάνοντας και χιούμορ λόγω άστατου καιρού ("υπολογίστε κάθε στάλα βροχής σε ψήφο και πήραμε τον Δήμο από την πρώτη Κυριακή").    

Πολυπληθής η συμμετοχή των δημοτών της περιοχής, οι οποίοι έκλεισαν το σημείο και συνεχάρησαν από κοντά τον υποψήφιο Δήμαρχο.

Τα στελέχη της Παράταξης προλόγισε, μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, ο κ. Δούμας, κάνοντας ειδική αναφορά στην δύναμη/ φιλοδοξία που χαρακτηρίζει καθένα από αυτά, προσθέτοντας ότι έχουν τα στοιχεία για να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στα κοινά: διεκδικητικότητα, εργατικότητα, τόλμη, συνεργασία.

keyboard_arrow_up