Ανδρέας Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

Ιωάννης Σιγάλας: Ο δικός μας υποψήφιος, ο δικός σας άνθρωπος

Γεννήθηκε στο Παλαιό Φάληρο όπου μεγάλωσε και ζει στον τόπο που αγαπά  μαζί με την γυναίκα του , την 21 χρονη φοιτήτρια κόρη τους και το σκυλάκι τους τον Prince.

Κατάγεται από το όμορφο Κυκλαδίτικο νησί την Ανάφη.

Οι γονείς του ήταν στελέχη της Τράπεζας Ελλάδος.

Στο Παλαιό Φάληρο βίωσε τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα στον οικογενειακό όμορφο παραδοσιακό θερινό κινηματογράφο «JEAN MARIE» δημιουργία του αείμνηστου πατέρα του, Νικολάου Σιγάλα.

Σπούδασε Ναυπηγός, αλλά η αγάπη του για τα αυτοκίνητα τον οδήγησε να ασχοληθεί επαγγελματικά σαν στέλεχος στο δίκτυο της TOYOTA HELLAS για 30 συναπτά έτη.

Σήμερα απασχολείται στην Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών που στεγάζεται στο υπέροχο Νεοκλασικό κτίριο της οδού Αμερικής 8 στο κέντρο της Αθήνας.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ

"Η παρουσία μου και η βοήθειά μου στα σχήματα καινοτόμων ιδεών είναι δυναμική και στηρίζεται στην αλληλεγγύη, παρότρυνση, ενθάρρυνση και καθοδήγηση των σχημάτων.

Η εμπειρία στο χώρο αυτό με βοηθάει στο να αντιλαμβάνομαι την επιχειρηματικότητα, να αφουγκράζομαι τις απαιτήσεις της σημερινής εποχής ως αναφορά το επιχειρείν.

Η απόφασή μου να ασχοληθώ με το Δήμο Παλαιού Φαλήρου είναι συνειδητοποιημένη και στηρίζεται στη δημιουργία και αγάπη για το ωραίο, το καλαίσθητο, το καθαρό και το καινούργιο.

Η αγάπη μου για το αθλητικό ιδεώδες, με οδήγησε να ασχοληθώ με το κολυμβητικό τμήμα του Αθλητικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου (Α.Ο.Π.Φ) όπου από την θέση του Γενικού Εφόρου και του τακτικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του ομίλου, καθημερινά γίνεται αγώνας σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές για διατήρηση, αξιοποίηση και συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Παλαιού Φαλήρου που αποτελούν στολίδι για το τόπο μας.

Το όραμά μου είναι να ιδρυθεί στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου υπηρεσία καινοτόμων ιδεών (θερμοκοιτίδα ) όπου θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες δομές έτσι ώστε οι νέοι μας, τα νέα παιδιά της πόλης μας να βοηθηθούν και να βοηθήσουν επιχειρηματικά, έτσι ώστε ο τόπος μας να δυναμώσει και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.

Η απόφασή μου να κατέβω και πάλι για υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΔΟΥΜΑ "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ" έχει σαν στόχο την αναβάθμιση της πόλης μας, την υποστήριξη της νεολαίας μας, την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Φαλήρου και γενικότερα την ανιδιοτελή προσφορά στα κοινά της πόλης μας.

Δηλώνω συμπαραστάτης στον υποψήφιο δήμαρχο Ανδρέα Δούμα, με τον οποίο με συνδέει μια δυνατή οικογενειακή φιλία ετών, γιατί πιστεύω ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος που αναγνωρίζει, σέβεται μάχεται έχει θέληση, ικανότητα, όραμα στηριζόμενο στην ομαδικότητα τη δημιουργία και τον αλληλοσεβασμό.

keyboard_arrow_up