Ανδρέας Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

Μαρία Αθανασούλα - Ρωμανιουδάκη: Η δική μας υποψήφια, ο δικός σας άνθρωπος

Από τον Σεπτέμβριο του 2019 είναι εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου των δημοτικών παιδικών σταθμών στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου με την παράταξη ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ, με επικεφαλής την Βίκυ Ανδρικοπούλου.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ

Μέσα από την τεσσάρων ετών εμπειρία μου στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου θεωρώ ότι μόνο με την Παράταξη ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ και επικεφαλής τον Ανδρέα Δούμα, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια νέα αρχή για τον Δήμο μας, όπου η γνώση γίνεται σχεδιασμός και ο σχεδιασμός έργο!

Συμμετέχω ενεργά σε διάφορους φορείς κοινωνικών ,φιλανθρωπικών και ευπαθών ομάδων.

Ως πολίτης και άνθρωπος που διακατέχεται από αίσθημα Αξιοπρέπειας , Δημοκρατίας και υψηλής κοινωνικής ευθύνης , θέλω με γνώμονα τις καθημερινές ανάγκες των συνδημοτών να προσφέρω στον δήμο το καλύτερο αύριο που του αξίζει και γι' αυτό σας προσκαλώ να στηρίξετε την υποψηφιότητα μου με την παράταξη, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές που θα διεξαχθούν την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε στην Κρήτη & κατοικεί στο Παλαιό Φάληρο από το 1973.

Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά.

Απόφοιτη από την σχολή γραμματέων διοίκησης.

Έχει εργαστεί ως ιδιωτική υπάλληλος, εργαζόταν επί σειρά ετών ως ελεύθερη επαγγελματίας , διατηρώντας βιβλιοπωλείο και στο παρελθόν εργάστηκε ως γραμματέας στην εταιρεία Ελληνικών Εκδόσεων.

Δραστηριοποιείται στα κοινά επί σειρά ετών : Ως Αντιπρόεδρος στον Σύλλογο Κρητών Παλαιού Φαλήρου αλλά και ενεργό μέλος από το έτος 1991 έως και σήμερα.

Ιδρυτικό μέλος και γενική γραμματέας στην Ένωση Κατοίκων Αμφιθέας ( ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΦΟΝ) Παλαιού Φαλήρου.

Διετέλεσε πρόεδρος & γενική γραμματέας του γυναικείου πολιτιστικού συλλόγου  (ΑΘΗΝΑ) Παλαιού Φαλήρου.

Διετέλεσε μέλος σε σχολικές επιτροπές και Αντιπρόεδρος στο Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Παλαιού Φαλήρου.

keyboard_arrow_up