Ανδρέας Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

Ροδή Τομουρτζουκγκιούλ: Η δική μας υποψήφια, ο δικός σας άνθρωπος

Προερχόμενη από τις χαμένες πατρίδες η Ροδή Τομουρτζουκγκιούλ, στηρίζει τον Ανδρέα Δούμα για την δημαρχία.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ

Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη θα είμαι ενεργή στον μέγιστο θεσμό της Τοπικής Δημοκρατίας, την Αυτοδιοίκηση. Θα είμαι υποψήφια δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο μας.

Θα ήθελα να συνεργαστώ με ανθρώπους διαφορετικών απόψεων που όμως μας ενώνει η φιλοδοξία και η σκέψη για ένα Παλαιό Φάληρο σύγχρονο που θα βελτιώνει την καθημερινότητα των δημοτών του. 

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ 

Γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1961.

Φοίτησε στο Κεντρικό Γυμνάσιο Θηλέων Πέραν της Κωνσταντινούπολης, το 1978 πήρε το απολυτήριο Λυκείου από το 37ο Γυμνάσιο Θηλέων Αθηνών.

Είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Τμήμα Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών. 

Το 2007 παρακολούθησε σειρά σεμιναρίων με θέμα: «Η Διδακτική της Τουρκικής Γλώσσας» στο παράρτημα Tömer του Πανεπιστημίου της Άγκυρας.

Ένα χρόνο νωρίτερα πήρε δίπλωμα από το ίδιο Πανεπιστήμιο, ισότιμο της βαθμίδας C1 του Ευρωπαϊκού περί Γλωσσών Χαρτοφυλακίου.

Το 2017 ήταν διερμηνέας κατά τη συνάντηση της κας Παυλοπούλου με την κα Εμινέ Ερντογάν στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του Τούρκου πρωθυπουργού στην Αθήνα, καθώς και της συνάντησης με τη σύζυγο του Έλληνα πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα.

Το 2010 ήταν διερμηνέας στις διμερείς επαφές του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοϊδη και του υπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Ραγκούση με τον Τούρκο ομόλογό του, Μπεσίρ Ατάλαϋ κατά την επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού και τουρκικού κυβερνητικού κλιμακίου στην Αθήνα.

Από το 2009 είναι εξετάστρια στο Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας του Υπουργείου Παιδείας, από το 2006 διδάσκει τουρκικά στα ΦΡΟΝΤΙΣΤΉΡΙΑ ΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ, είναι εισηγήτρια σεμιναρίων εκμάθησης της τουρκικής, ενώ παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε φοιτητές, δημοσιογράφους, αξιωματικούς...

keyboard_arrow_up