Ανδρέας Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

Δημήτρης Κακίτσης: Ο δικός μας υποψήφιος, ο δικός σας άνθρωπος

Ιδρυτής και ιδιοκτήτης της εταιρείας Home of glass & mirror (κατάστημα εμπορίας και τοποθέτησης κρυστάλλων) ο Δημήτρης Κακίτσης, ένας τρίτης γενιάς ΠαλαιόΦαληριώτη -μόνο με συμπάθειες, χωρίς αντιπάθειες, όπως λέει-διεκδικεί μια θέση δημοτικού συμβούλου. 

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ

"Έχω μάθει να δουλεύω σκληρά και να μετατρέπω τα σχέδια σε χειροπιαστά έργα.

Συμμετέχω στις εκλογές ως γνώστης κάθε σπιθαμής και κάθε γωνιάς του τόπου μας.

Χωρίς κομματικές εξαρτήσεις και δεσμεύσεις από διάφορα συμφέροντα. 

Ό,τι έγινε καλώς έγινε, αλλά μπορούμε και καλυτέρα. Ας σπάσουμε τις παρέες της δημοτικής διαπλοκής, με τις δήθεν σημαίες, λάβαρα, χρίσματα, δαχτυλίδια κι άλλες κομματικές ευλογίες.

Μην πιστέψετε τους ουρανοκατέβατους σωτήρες νέους και παλαιούς που θα εμφανιστούν στις επερχόμενες εκλογές, ας αφήσουν ήσυχη την τοπική κοινωνία μας να αποφασίσει για το καλό της. 

Αποτελεί χρέος μου και μεγάλη ευθύνη να ανταποκριθώ στις προσδοκίες του κόσμου του Παλαιού Φαλήρου και να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στο πρόγραμμα του συνδυασμού του Ανδρέα Δούμα.

Με γνώση, έμφαση, όραμα, ειλικρίνεια, διαφάνεια και συνέπεια να βρούμε λύσεις όλοι μαζί σε μια κοινή προσπάθεια χωρίς διακρίσεις για ΟΛΟ το Παλαιό Φάληρο. 

Για τον τόπο που αγαπάμε, που εγκαταστάθηκαν πριν 100 χρόνια οι παππούδες της οικογένειας μου, εδώ που γεννήθηκαν οι γονείς μας κι εδώ που μεγαλώσαμε εμείς και που βρίσκονται και μεγαλώνουν τα δικά μας παιδιά.

Εάν βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια σας θέλω μαζί μας γι αυτό ζητώ την εμπιστοσύνη στην παράταξή μας, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ.

keyboard_arrow_up