Ανδρέας Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

Νίκος Μαυρουδής: Ο δικός μας υποψήφιος, ο δικός σας άνθρωπος

Γεννήθηκε στο Παλαιό Φάληρο πριν 63 χρόνια από επίσης Παλαιοφαληριώτες γονείς.

Είναι παντρεμένος με την Αναστασία Λεβάντη -επίσης Φαληριώτισσα και καθηγήτρια αγγλικών σε σχολείο της πόλης μας- κι είναι πατέρας 3 παιδιών .

Τελείωσε το 1o λύκειο Π.Φ και σπούδασε βιολογία στο ΑΠΘ.

Μετά το τέλος της στρατιωτικής του θητείας στο ΠΝ δραστηριοποιήθηκε εμπορικά στον χώρο των ιατρικών εργαστηριακών αναλώσιμων και από το 2013 η έδρα της εταιρείας του είναι στο Παλαιό Φάληρο.

Παράλληλα σπούδασε σε δραματική σχολή και έγινε ηθοποιός εξασκώντας την τέχνη αυτή που τόσο αγαπά.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ

Ασχολήθηκα με την πολιτική από μικρός στον δήμο συμμετέχοντας με τον Αντρέα Δούμα στις εκλογές του ‘99 και του 2019, επίσης συμμετείχα σε πολιτικές νεολαίες.

Ως εκλεγμένος συνοικιακός σύμβουλος στο παρελθόν ήρθα αντιμέτωπος με αρκετά προβλήματα του Δήμου και προσπάθησα στο μέτρο του δυνατού για την επίλυση τους.

Σήμερα βιώνοντας καθημερινά τα προβλήματα που έχουμε στην πόλη κι έχοντας ιδέες και γνώσεις για την επίλυση τους θα ήθελα από την θέση του δημοτικού συμβούλου να προσφέρω ότι μπορώ για τον Δήμο.

Μαζί με ανθρώπους που πονάνε την πόλη αλλά είναι κι ικανοί, φυσικά υπό τον Αντρέα Δούμα θα αγωνισθούμε να κάνουμε το Παλαιό Φάληρο το μέρος των ονείρων μας.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος θεωρεί την παραλία το σήμα κατατεθέν της πόλης και επιθυμεί να δει κάτι πιο σύγχρονο προς την πλευρά της θάλασσας. Το ίδιο για το ρέμα της Πικροδάφνης, ενώ προτείνει λύσεις σε θέματα περιβάλλοντος, αλληλεγγύης, κυκλοφοριακού. 

1) Συνολικη επίλυση του παραλιακού μετώπου με ταυτόχρονη διαμόρφωση του σε μια σύγχρονη παραλία προς όφελος των δημοτών, του δήμου, αλλά και εν γένει των πολιτών. Η παραλία για μένα είναι το σήμα κατατεθέν του Π Φαλήρου.

2) Ανάληψη πρωτοβουλιών για διαμόρφωση του ρέματος πικροδάφνης σε τόπο αναψυχής και περιπάτου είτε στα όρια του δήμου είτε σε συνεργασία με όμορους δήμους που έχουν και αυτοί μέρος του ρέματος.

3) Αναβάθμιση των ιατρικών υπηρεσιών προς τους δημότες και κυρίως προς αυτούς που έχουν την πιο πολλή ανάγκη.

4) Αναδιοργάνωση της πολιτικής του πράσινου που είναι τώρα εμφανώς προβληματική με σχέδιο εμβολιασμών δένδρων που μπορεί να γίνουν χρήσιμα εκτός από καλλωπιστικά και επέκταση του πράσινου όπου δει.

5) ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ παντού.

6) Διερεύνηση  εξεύρεσης χώρου/ων πάρκινγκ κυρίως προς τις αγορές.

7) Αξιοποίηση των προγραμμάτων της ΕΕ προς όφελος του δήμου και των δημοτών σε χρήσιμους τομείς της ζωής τους.

8) Ανασχεδιασμός της πολιτικής του πολιτισμού και της παρουσίας των μορφών της τέχνης στο δήμο μας.

9) Βελτίωση του οδοστρώματος της πόλης άμεσα σε πολλά σημεία είναι επικίνδυνο.

keyboard_arrow_up