Ανδρέας Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

Κοσμάς Στράτος: Ο δικός μας υποψήφιος, ο δικός σας άνθρωπος

Ως διάδοχο του πετυχημένου δημάρχου, Διονύση Χατζηδάκη, αντιμετωπίζει ο Κοσμάς Στράτος τον Ανδρέα Δούμα.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ

Κατεβαίνω υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον σχηματισμό του Ανδρέα Δούμα γιατί πιστεύω ότι μπορεί να συνεχίσει και να βελτιώσει το έργο του πετυχημένου δημάρχου Διονύση Χατζηδάκη.

Με άκρως ανιδιοτελή κίνητρα και με αστείρευτη διάθεση για προσφορά στο τόπο μου, στηρίζω με την υποψηφιότητά του Ανδρέα γιατί είμαι σίγουρος πως έχει κι αυτός τα ίδια κίνητρα, την ίδια διάθεση αλλά και την ικανότητα, μαζί με όλους τους κατοίκους του δήμου μας να πάμε το Παλαιό Φάληρο πολύ ψηλά. 

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ 

Γεννήθηκε το 1959 στα Τρίκαλα. Κατοικεί και είναι δημότης Π. Φάληρου από το 1986 όπου δημιούργησε οικογένεια με την Τόνια Χρηστίδη αποκτώντας δύο κόρες την Έφη και την Μαριάντα και προσφάτως μια εγγονούλα! Αποφοίτησε από τα ΤΕΦΑΑ Αθηνών το 1982.

Πρωταθλητής Ελλάδος στους δρόμους ταχύτητας τη δεκαετία του ’80 (100, 200 &4*100μ).

Επί δεκατέσσερα χρόνια διετέλεσε μέλος της εθνικής ομάδας στίβου με συμμετοχές και διακρίσεις σε Παγκόσμια - Πανευρωπαϊκά – Βαλκανικά και Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Ψηφίστηκε καλύτερος αθλητής στην Ελλάδα από τον Π.Σ.Α.Τ. (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου) το 1982.

Ομοσπονδιακός Προπονητής στίβου επί σειρά ετών.

Προπονητής στίβου στον Ολυμπιακό.

Προπονητής Φυσικής κατάστασης σε κορυφαίες ομάδες ποδοσφαίρου ( Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός , Άρης, Αστέρας Τρίπολης κ.α. τα τελευταία 20 χρόνια). Υπηρέτησε στο Αθλητικό τμήμα της Ελληνικής Αστυνομίας για 30 συναπτά έτη.

Μέλος στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Πρωταθλητών στίβου.

keyboard_arrow_up