Ανδρέας Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

Ιωάννα Κοντογεωργακοπούλου: Η δική μας υποψήφια, ο δικός σας άνθρωπος

Μαθημένη για χρόνια στον πρωταθλητισμό και στην σοβαρότητα/πειθαρχία που αυτός επιβάλλει αποό πολύ μικρή ηλικία, η πρωταθλήτρια καλλιτεχνικού πατινάζ, Ιωάννα Κοντογεωργακοπούλου, ενώνει τις δυνάμεις της με εκείνες του Ανδρέα Δούμα, για δεύτερη φορά μετά το 2019.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ 

Γεννήθηκε και ζει στο Παλαιό Φάληρο με την οικογένεια της. Τελείωσε το 2ο Γυμνάσιο και Λύκειο Παλαιού Φαλήρου (Κοψαχείλα). Το 1989 εισήχθη στο Τ.Ε.Φ.Α.Α Αθηνών όπου και αποφοίτησε ως καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στους Παραδοσιακούς χορούς και την Λαογραφία.

Το ενδιαφέρον της όμως επαγγελματικά το κέρδισε η μεγάλη λατρεία που είχε από μικρή στο χώρο του καλλιτεχνικού πατινάζ.

Το 1989-90-91 πήρε τον τίτλο της πρώτης πρωταθλήτριας Ελλάδος στο ατομικό καλλιτεχνικό πατινάζ.

Τελειώνοντας τις σπουδές της από τα Τ.Ε.Φ.Α.Α. ακολούθησαν  οι μεταπτυχιακές σπουδές της στην Εθνική Ακαδημία Σόφιας όπου και αποφοίτησε με Άριστα ως προπονήτρια και χορογράφος καλλιτεχνικού πατινάζ.

Παράλληλα τελείωσε τις σπουδές της ως μουσικολόγος και πιανίστα του Εθνικού ωδείου.

Έχοντας πολύχρονη αγωνιστική και επαγγελματική εμπειρία στον χώρο του αθλητισμού το 1997 εκπροσώπησε την χώρα στο Α' παγκόσμιο σεμινάριο προπονητικής στην Φιλανδία και κατόπιν στην Ουγγαρία.

Ακολουθούν πλήθος αγώνων και σεμιναρίων σε διεθνή επίπεδο με αποκορύφωση την επιλογή της να εκπροσωπήσει την χώρα της  στους μικρούς Ολυμπιακούς αγώνες στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη (Ε.Υ.O.F 2019).

Παράλληλα η προπονητική της εμπειρία συνεχίστηκε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου στο τμήμα του μαζικού αθλητισμού με στόχο την μύηση των συνδημοτών της στην άσκηση.

Κύριο μέλημα της είναι η σωστή και ασφαλής άσκηση να γίνει τρόπος ζωής στην καθημερινότητα μας.

keyboard_arrow_up