Ανδρέας Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

Αικατερίνη Κασιμάτη: Η δική μας υποψήφια, ο δικός σας άνθρωπος

Η Αικατερίνη Κασιμάτη βλέπει στο πρόσωπο του Ανδρέα Δούμα τον άνθρωπο που μπορεί να προσφέρει καίρες λύσεις στα ζητήματα της πόλης και με χαρά συμμετέχει για δεύτερη φορά (μετά το 2019) στον συνδυασμό ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ. 

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ 

Είναι Φαληριώτισσα τρίτης γενιάς, με την μητέρα της, Βασιλική Κασιμάτη να εκλέγεται επί σειρά ετών δημοτική σύμβουλος (από το 1978) και να ασχολείται με ιδιαίτερο ζήλο κι αποτελεσματικότητα με τα κοινά του δήμου.

Σπούδασε ψυχολογία σε ιδιωτική σχολή στην Ελλάδα με μεταπτυχιακό στη Γαλλία.

Διετέλεσε υπάλληλος της Βουλής στο τμήμα βιβλιοθήκης και δημοσίων σχέσεων για 30 χρόνια περίπου.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ

"Είμαι ευτυχής που μου δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσω το έργο της μητέρας μου, πάνω στα νέα δεδομένα και τους νέους στόχους του Ανδρέα Δούμα τον οποίο εκτιμώ ιδιαίτερα.

Ο Ανδρέας με ευρεία γνώση στις ανάγκες της πόλης είναι σε θέση να προωθήσει εκείνες τις οικονομικές πολιτικές που θα ενισχύσουν την τοπική κοινωνία.

Με την δική του προσέγγιση, την ικανότητα ανάλυσης ζητημάτων και εύρεσης δημιουργικών λύσεων, πάντα σε συνεργασία με τους πολίτες, θεωρώ πως μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση και την ανάπτυξη του Δήμου μας προς όφελος των πολιτών αλλά και των επιχειρήσεων".

keyboard_arrow_up