Ανδρέας Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

Εμμανουήλ Ρόμπερτ Γουίλιαμς: Ο δικός μας υποψήφιος, ο δικός σας άνθρωπος

Ο Εμμανουήλ Ρόμπερτ Γουίλιαμς, ένας ξεχωριστός συμπολίτης μας που ενδιαφέρεται παιδιόθεν για τα κοινά της Παλαιοφαληριώτικης κοινωνίας, κοσμεί το ψηφοδέλτιό μας ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος...

Κάνουν δε ξεχωριστή εντύπωση τα όσα ευθαρσώς και ευθέως δηλώνει:

" Συντάσσομαι στο πλευρό του αξιόπιστου και δοκιμασμένου Ανδρέα Δούμα, και φιλοδοξώ να τον στηρίξω ως αυριανό Δήμαρχο, με όσες δυνατότητες πιστεύω ότι διαθέτω, την κριτική σκέψη, την ανάληψη πρωτοβουλιών, την λήψη άμεσων αποφάσεων και την επικοινωνία.

Στον τόπο μας υπάρχουν υποδομές, ωστόσο οι ανάγκες και τα περιθώρια είναι μεγάλα για να διαμορφωθούν οι συνθήκες για μία ακόμη καλύτερη ζωή των δημοτών του.

Πρέπει οπωσδήποτε όμως, η νέα σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα προκύψει  να περιλαμβάνει ανθρώπους που έχουν να προσφέρουν πολλά και οι φιλοδοξίες τους για ένα πιο σύγχρονο Παλαιό Φάληρο να μην έχουν όριο."

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ

- Ο Εμμανουήλ Ρόμπερτ Γουίλιαμς γεννήθηκε στο Παλαιό Φάληρο όπου ζει μόνιμα.

-  Συνταξιούχος της Ολυμπιακής Αεροπορίας, υπήρξε διευθυντής της επιμελητείας πτήσεων επί 10 χρόνια.

- Αποφοίτησε από το Deree College στην διοίκηση επιχειρήσεων-marketing

- Υπήρξε μέλος του ΔΣ του συλλόγου γονέων του 10ου δημοτικού σχολείου του 1ου γυμνασίου και του 1ου λυκείου Παλαιού Φαλήρου.

-  Χόμπι του η γυμναστική κι η υγιεινή διατροφή.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Ο Εμμανουήλ Ρόμπερτ Γουίλιαμς, είναι κατηγορηματικός στις προτάσεις και την πεποίθησή του ότι "η ενίσχυση της καθαριότητας, η επαναλειτουργία της Δημοτικής Αστυνομίας, η συντήρηση κι επισκευή οδοστρωμάτων και πεζοδρομίων, η δεντροφύτευση όπου απαιτείται, είναι τα πρώτα βήματα που πρέπει να γίνουν αν θέλουμε να δούμε την αγαπημένη μας πόλη να αναβαθμίζεται".

keyboard_arrow_up