Ανδρέας Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

Αναστάσιος Φουρουντζόγλου: Ο δικός μας υποψήφιος, ο δικός σας άνθρωπος

Ο Αναστάσιος Φουρουντζόγλου δίνει μεγάλη βάση στην σωστή κυκλοφοριακή αγωγή για την προστασία παιδιών και ΑμΕΑ.

Επίσης στη στήριξη των φιλοζωϊκών εταιριών, στην καθαριότητα κι επιθυμεί τη στελέχωση μιας δημοτικής αστυνομίας δίχως πολίτες της πόλης (που είναι πιο εύκολο να υποκύψουν σε...παρακάλια συνδημοτών τους, μην ολοκληρώνοντας το καθήκον τους) που θα κάνει το καθήκον της δίχως να...χαρίζει κάστανα προς όφελος της εύρυθμης λειτουργίας της πόλης.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ

-Να τοποθετηθούν στα “δύσκολα” σταυροδρόμια κοίλοι καθρέφτες και να παρακολουθείται η κατάστασή τους. Επίσης πέριξ αυτών να μπουν μεταλλικοί (και όχι ελαστικοί) πάσσαλοι χωρίς να μπορούν οι οδηγοί να τα σπάνε ή να καβαλάνε το κράσπεδο, κάτι που θα διευκολύνει και την κίνηση των συνανθρώπων μας ΑμΕΑ.

-Δημιουργία δημοτικής αστυνομίας χωρίς οι επαγγελματίες να προέρχονται από τον Δήμο μας ώστε να μην “ελέγχονται” και να μην υποκύπτουν σε...παρακάλια και απειλές!        

-Να ενσκύψουμε πάνω στο θέμα του ιατρικού τουρισμού μιας και ολοένα και περισσότερους τουρίστες έχουμε στην πόλη.

-Δημιουργία κοινωνικού ιατρείου. 

-Επιμονή στην ενημέρωση των συνοδών κατοικιδίων ώστε τα τελευταία να μην λερώνουν την ώρα της εποπτείας τους χώρους πρασίνου, άθλησης, κυκλοφορίας μικρών παιδιών. 

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ

Γεννήθηκε στις 27/12/1975 στην Κωνσταντινούπολη.

Αποφοίτησε το 1993 από το Ζωγράφειο Γυμνάσιο-Λύκειο με άριστα και κατόπιν εισαγωγικών εξετάσεων εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Κων/πολης. Το 1998 ολοκλήρωσε τις 5ετής σπουδές και πήρε το πτυχίο του με το βαθμό ΄΄Λίαν Καλώς΄΄.

Τον Οκτώβριο του ίδιου έτους μετακόμισε στην Αθήνα και στο Παλαιό Φάληρο όπου και διαμένει από τότε. Το 1999 πέρασε με επιτυχία όλες τις εξετάσεις αναγνώρισης του πτυχίου του σε μία μόνο εξεταστική περίοδο.

Από το 2003 διατηρεί ιδιωτικό οδοντιατρείο στο Παλαιό Φάληρο. 

Μιλά δύο ξένες γλώσσες, Αγγλικά και Τουρκικά.

Είναι παντρεμένος και έχει ένα γιό 6 ετών.

Οι ενασχολήσεις του είναι η φωτογραφία και οι συλλογές.

keyboard_arrow_up