Ανδρέας Δούμας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

Αγγελική Βλάχου: H δική μας υποψήφια, ο δικός σας άνθρωπος

Η Αγγελική Βλάχου, όχι μόνο κοσμεί το ψηφοδέλτιό μας ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος, εμπλουτίζει και διευρύνει τον προγραμματικό ορίζοντα της Παράταξης με τις "Δράσεις Αγάπης" που σχεδιάζει και προτείνει για το Παλαιό Φάληρο...

Με την παρακάτω δήλωσή της, δίνει με σαφήνεια το στίγμα των μελημάτων για τους συμπολίτες μας, από τα οποία εμφορείται:

" Στόχος μου για το Παλαιό Φάληρο, που τόσο αγαπώ, είναι να το δω να γίνεται ένας πρότυπος δήμος, γεμάτος δράσεις σε πολιτιστικά, καλλιτεχνικά κι επιμορφωτικά σεμινάρια, φεστιβάλ και δρώμενα, που θα δώσουν κίνητρα σε όλες τις ηλικίες για συμμετοχή και χαρά στην ζωή.

Η καθαριότητα, ο εξωραϊσμός και η εργονομία, πρέπει να είναι από τα βασικά μας μελήματα με δράσεις Αγάπης για τον Δήμο, ώστε να καλύπτουμε ανάγκες των κατοίκων του, μέσα από την ανάπτυξη του επιπέδου της ποιότητας ζωής.

Οι ολιστικές προγραμματικές θέσεις της παράταξης "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ" στους παραπάνω τομείς και οι πολύπλευρες εγγυήσεις του πλέον αξιόπιστου Ανδρέα Δούμα για την υλοποίησή τους, με οδήγησαν στην απόφασή μου να δεχθώ την πρόταση συμμετοχής μου στον συνδυασμό, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος."

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ

- Γεννήθηκε στη Γερμανία και από δύο ετών έζησε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, όπου σπούδασε Διακόσμηση εσωτερικών χώρων και Αγιογραφία.

-  Από τα 24 της, ζει στην Αθήνα και κυρίως στο Παλαιό Φάληρο.

-  Συμμετέχει στους γυναικείους συλλόγους του Παλαιού Φαλήρου από το 1997 και ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ε.Γ.Ε για αρκετά χρόνια.

- Σπούδασε στην Αθήνα δημιουργία και κατασκευή εικαστικού κοσμήματος και από το 1999 άρχισε να το διδάσκει.

- Διατηρεί το «Ευήλατον», σχολή και κατάστημα εικαστικού κοσμήματος, από το 1997 μέχρι σήμερα.

- Από το 1992 ασχολείται με την πνευματική αναζήτηση και αυτογνωσία με μια Χριστοκεντρική πίστη στην δύναμη της Αγάπης του Θεού και για αυτό δημιουργεί μια ανανεωμένη λειτουργία στον χώρο της, το Theosis Spiritual ArtCenter for wellness, που συνδυάζει πνευματικότητα με καλλιτεχνική δημιουργία για το ευ ζείν.

- Το 2014-2016 σπούδασε σύμβουλος διατροφής και διαιτολογίας, κάνοντας την πρακτική της εξάσκηση στο νοσοκομείο “Μετροπόλιταν”.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Η Αγγελική Βλάχου έχει σχεδιάσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο υπό τον γενικό τίτλο "Δράσεις Αγάπης", στο πλαίσιο του οποίου έχει ωριμάσει σε επίπεδο άμεσης υλοποίησης, το πρόγραμμα "Αγαπώ τον Δήμο μου", όπου συμπεριλαμβάνει:

· Σχολές Αγάπης και πνευματικότητας

· Διατροφικές συμβουλές και μαγειρική για όλη την οικογένεια

· Ψυχοθεραπεία και ψυχανάλυση

· Σχολές ευεξίας και υγείας με όλα τα μέσα ολιστικής προσέγγισης

· Καλλιτεχνικά σεμινάρια δημιουργικότητας

· Χορός και γυμναστική

· Αργεντίνο τανγκό φεστιβάλ

· Παραδοσιακοί χοροί και πολιτισμός

· Ραδιοφωνικός σταθμός του Δήμου στο διαδίκτυο

· Σχολές αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης

· Έκθεση βιβλίου και διαγωνισμοί νέων συγγραφέων βιβλίων

· Έκθεση καλλιτεχνών και δημιουργών

· Διαγωνισμοί νέων μουσικοσυνθετών

· Μουσικά φεστιβάλ με όλα τα είδη μουσικής και ανάδειξη νέων συγκροτημάτων

· Τρίτη ηλικία και υποστήριξη στις ανάγκες της

keyboard_arrow_up